Erwin Sigterman

Erwin Sigterman, geboren op 18 februari 1969 in Utrecht. Mijn passie is Internet en intranet op professioneel niveau. Hier blog ik 4 tot 5 keer per week over (zoals je op deze blog kunt lezen).

Mijn CV

Ik word vaak ingehuurd voor grote internet- en intranet-implementaties. Bijna alle facetten van deze implementaties heb ik onder de knie, zoals Internet Marketing, Content Management, SEO, Communicatie, Copy Writing, etc.

Detachering vindt vaak plaats bij Top 500 bedrijven in Nederland, maar ik heb ook langere tijd in Italië, België en Duitsland gewerkt.

Sinds februari 2012 ben ik werkzaam bij Kittyhawk als Manager Operations en Online Strateeg.

Blog

Vanaf medio 2008 schrijf ik regelmatig op mijn eigen blog (https://www.siggyvolgt.nl) over Internet en Content Management trends, Internet Marketing en intranet. Ik ben een early adaptor.

Boek over Internet Management

In september 2010 is mijn eerste boek uitgebracht over “Internet Management” (De Succesvolle Internetmanager).  In dit boek wordt een goed overzicht gegeven van alle Internet-ontwikkelingen voor een Internetmanager of andere personen in de organisatie die deelnemen in het professioneel optuigen van een goede Internet website. Hierbij wordt ook de marketing- en psychologie-kant niet vergeten. Naast de techniek, organisatie en klant zijn deze twee laatste pijlers enorm belangrijk geworden. Een Internet Manager begeeft zich dan ook in een zeer breed spectrum en dit boek ondersteunt de manager hierin.

Andere boeken

Ook heb ik andere e-boeken geschreven over:

FrankWatching

Ook ben ik sinds september 2010 auteur bij FrankWatching.

Gratis Internet Marketing Cursus

Begin 2011 heb ik een online Internet Marketing cursus geschreven, waarmee je in 30 dagen alle facetten van Internet marketing tegenkomt. De Internet marketing cursus is gratis.

Spreker

Ook kun je me boeken voor presentaties. Hieronder is een impressie van een presentatie op de Social Media Club 0413:

En hier op Web 3.0: Liquid Internet

Kijk op http://about.me/ErwinSigterman.