Top: LinkWithin (gerelateerde content)

Geplaatst op Geplaatst in Uncategorized

Ik ben al een tijd op zoek naar een manier om andere blogs onder de aandacht te brengen bij de lezer. Op deze manier probeer ik ze nog langer vast te houden op deze blog; er is tenslotte nog veel meer interessants te lezen!

PostRank
Op de homepage maak ik gebruik van PostRank, die aangeeft welke blogs populair zijn. Ik was nog op zoek naar een manier om bij elke individuele blog aan te geven welke andere blogs gerelateerd zijn aan het onderwerp wat in de blog beschreven wordt.

LinkWithin
LinkWithin is precies wat ik zoek. Deze widget toont de relevante weblogs onderaan de blog, maar nog mooier, hij toont ze als thumbnails. Dit laatste functioneert alleen goed, als je een image of YouYube-video in je blog hebt staan. Natuurlijk heb ik nog wensen:
  • ik wil de tekst kunnen aanpassen (staat nu nog in het Engels)
  • ik wil meer controle hebben over welke blogs ik wel en niet wil relateren
  • ik wil ALTIJD thumbnails
Gevolg
Doordat de lezer in één oogopslag ziet welke gerelateerde blogs zijn geschreven, zal het aantal pageviews per bezoek omhoog gaan. Je wilt toch dat je blogs gelezen wordt!
Samenvattend
Een mooi product, maar nog niet helemaal volwassen.

2 gedachten over “Top: LinkWithin (gerelateerde content)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *