iPhone 5 niet nodig

Geplaatst op Geplaatst in Uncategorized

De iPhone 5 komt naar verwachting deze week uit. Velen van ons zitten er al letterlijk 1 jaar op te wachten. Maar wat zijn nu de essentiële veranderingen die mensen lagen smachten op deze nieuwe versie van de iPhone? Ik begrijp het eigenlijk niet zo goed. Ik heb zelf een iPhone 4s en ben daar uitermate tevreden over. Op dit moment kan ik hier alles op doen wat ik wil. Hij is zeker snel genoeg, bellen kan prima, maakt mooie foto’s en het verbindt mij met allesociam media waar ik behoefte aan heb.

Niet nodig?

De nieuwe iPhone krijgt 5 rijtjes, het scherm is wat groter, wereldnieuws is dat de stekker kleiner is geworden (wat betekent dat voor mij?). Duh. Wat wel interessant kan worden in de verre toekomst is 4g en NFC. Het eerste betekent een slimme internetverbinding, het tweede zou betalen via je mobiel mogelijk kunnen maken. Dit zijn de enige game changers. Jammer genoeg is er nog geen 4g in Nederland en betalen via je mobiel is zeker niet gangbaar.

Eigenlijk zou dit betekenen dat de nieuwe iPhone deze ontwikkelingen kunnen versnellen; de verwachting is dat dit niet het geval is. Kom ik weer terug op de mijn vraag: waarom wil je zo graag de nieuwe iPhone hebben? Om mee te doen en te kunnen pochen, den ik….l

3 gedachten over “iPhone 5 niet nodig

  1. Marketing! Dat is volgens mij het antwoord op de vraag waarom iedereen toch de Iphone 5 als eigendom wilt krijgen. En het mooie van alles is nog dat ik heel goed weet dat het marketing is…en dat ik hem toch alsnog wil hebben! Briljant!!

  2. Natuurlijk heb je de nieuwste iPhone5 niet direct nodig, maar vooruitgang is altijd beter dan stilstand. Kijk waar we nu staan ten opzichte van 10 jaar geleden, of wat zeg ik, 100 jaar geleden. Wat dat betreft kan ik niet wachten op de iPhone6!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *