Geld verdienen op het web

Geplaatst op Geplaatst in Uncategorized

Zo af en toe kom je een goede website tegen met goede content (incl. video), waarbij je zelf denkt: “hoe verdienen ze hier geld mee?”. Een half jaar geleden kwam ik zo’n site tegen: Thirty Day Challenge. Hier krijg je elke dag een mail met een link naar een keurige video, waarmee je in 30 dagen tijd een crash course krijgt op het gebied van Internet Marketing. Thirty Day Challenge geeft je deze hoogwaardige informatie in de hoop dat je uiteindelijk het product Market Samurai koopt. Een goed product, maar wel bedoelt voor de professional.

Clone Cash System
Zo ook met Clone Cash System: twintig goede tot zeer goede video’s op het gebied van affiliates, keywords gebruik op je website, het opzetten van backlinks via DoFollow Forums en Blogs, het gebruik van recurring payments, het versneld laten indexeren door Google, het gebruik van WordPress voor je blog, etc. etc.

Natuurlijk hopen ze dat je producten koopt die ze gebruiken in hun video’s, maar dit heb ik ook niet gedaan. Natuurlijk ben je vrij om dit wel te doen!

Eigen ervaring
Ik heb nu de eerste zes video’s bekeken en heb toch weer wat nieuwe dingen geleerd en idee├źn opgedaan. Vooral het laatste aspect vind ik belangrijk in een informatieve site. Vooral het gebruik van recurring payments bij ClickBank vind ik een interessante optie. Mensen betalen je maandelijks een bedrag, zolang ze lid worden van een vereniging, blad, of iets anders. Deze manier van affiliates is nieuw! De Clone Clash System legt uit hoe dit werkt!

Engels
Helaas is deze website wel in het Engels en zijn sommige voorbeelden wel bedoelt voor de Amerikaanse markt. Qua concepten kun je echter veel zaken overnemen of op zoek gaan naar een Nederlandse equivalent.

2 gedachten over “Geld verdienen op het web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *