Ambities voor ‘Siggy Volgt’ in 2009

Geplaatst op Geplaatst in Uncategorized

In augustus 2008 ben ik begonnen met deze weblog. Eerst om te kijken of ik minimaal 5 artikelen per week kon schrijven, daarna werd deze weblog voor mij een kenniscentrum van mijn ervaringen en expertise.
Voor 2009 wil ik deze weblog ook verder gaan uitbreiden en heb de volgende ambities gedefinieerd.

Pagerank
Een van de zaken die ik voor de eerste helft van dit jaar wil bereiken is het verhogen van mijn pagerank van 2 naar 4. Ik zie de laatste dagen al wat veranderingen komen in enkele pagina’s van mijn weblog (van 2 naar 3), maar nog niet op mijn homepage.

Marketing top 100
Ook ben ik nu Runner-up van de Marketing Top 100. Nobel streven (zal moeilijk worden) om eind van 2009 in de Top 100 te belanden

Bezoekersaantallen
Op dit moment behaal ik ongeveer 800 bezoekers per maand. Veel te weinig. Eind 2009 moet dit vertienvoudigd zijn!

Ambitieus, maar haalbaar.

Prettige jaarwisseling!
Erwin (Siggy)

3 gedachten over “Ambities voor ‘Siggy Volgt’ in 2009

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *