1 folder naar al je cloud bestanden - ODrive

Je hebt een account bij Dropbox, Google Drive, Facebook, OneDrive en Box. Allemaal cloud-oplossingen waarbij je bestanden kunt opslaan in een virtuele folder. En voor elke oplossing moet je weer nieuwe software installeren. Hoe mooi zou het zijn als je 1 folder zou hebben, waar al je cloud oplossingen bij elkaar staan. Gewoon werken via de verkenner!

ODrive

ODrive heeft dit voor elkaar gekregen. Een simpele installatie en je kunt je accounts gaan koppelen. Daarna kun je aan de gang en heb bij elkaar de mogelijkheid om wel liefst 56GB gratis cloud ruimte te hebben op je laptop of PC. Plus gratis back-up.

Hoe het werkt?


gerelateerde blogs met thumbnail

Handig! Ik had nog vanuit mijn studententijd een dropbox account met 16Gb maar deze verliep waardoor ik mijn bestanden heb verdeeld over meerdere cloud services. Ga het zeker proberen!

Wat handig ! We gebruiken zelf veelal dropbox, maar dit is het testen zeker waard.

Ik ben zelf meer fan van Dropbox, maar dit lijkt me ongeveer hetzelfde. Altijd handig om nog zo´n tool te hebben. Ik hoop wel dat het net zo veilig is.

Ja zo zie je maar. Er zijn inderdaad wel betere en slimmere opties wat ook tijd en energie scheelt zoals hierboven genoemd bijvoorbeeld.