De Web Psycholoog - een nieuwe website

Sinds kort heb ik een nieuwe website opgezet die alleen maar gaat over de psychologie achter een web-bezoeker. In het kort: hoe kun je de bezoeker overtuigen (persuasion) om te doen wat jij wilt dat hij doet?

Wat voor info?

Natuurlijk zullen (persuasieve) technieken worden uitgelegd, maar ook zal worden verteld hoe ons brein werkt en op welke manier we dit kunnen gebruiken op jouw website, zodat je nog meer omzet kunt halen. 

 De Web Psycholoog
Ook Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) is hier een belangrijke factor in. Door middel van taal kun je namelijk mensen direct beïnvloeden. De kennis die ik heb opgedaan in de cursus Master NLP Practitioner, zal ik gaan combineren met de ervaring en kennis die ik heb van het web.

Een hele interessante en mooie combinatie! Zo zijn er nu al artikelen te lezen over de 3 verschillende breinen die we hebben (inclusief presentatie), front-loading (schrijven voor het web) en enkele technieken worden uitgelegd waarmee je de conversie van je website omhoog kunt krijgen. De bedoeling is dat deze website continu wordt uitgebreid met de laatste kennis en technieken over Web Psychologie.

Meer lezen: http://www.de-web-psycholoog.nl/

Daarnaast is zojuist de Facebook-pagina gelanceerd, waar nog meer informatie komt te staan en je op de hoogte gehouden zal worden van nieuwe blogs van De Web Psycholoog. Like deze pagina als je niet al deze waardevolle informatie wilt missen.


gerelateerde blogs met thumbnail