Verdien geld met Dropbox

Tegenwoordig is het heel simpel om wat extra geld te verdienen met Dropbox (of Gooogle Drive). Via Sellbox kun je een account aanmaken en kun je bestanden die op je Dropbox staan gaan verkopen. Eigenlijk heel simpel. Duidelijk is dat het dus alleen maar gaat over digitale bestanden. Dit kan natuurlijk een e-boek zijn, maar ook een .SAV bestand dat je verkoopt zodat kopers hiervan meteen toegang hebben tot alle levels van een spel.

Hoe werkt het?

Je maakt een account aan bij Dropbox of Google Drive of maakt natuurlijk gebruik van een bestaand account. Daarna zet je het bestand er op dat je wilt verkopen. Via Sellbox geef je toestemming om dit bestand te gebruiken in hun verkoopmethode. Daarna geef je de prijs aan (vergeet niet de Dollar om te zetten in Euro), kun je een plaatje uploaden (ook in Dropbox of Google Drive) en kun je een wervende tekst maken die jouw product verkoopt. Volgende stap is het opvragen van de link. Deze link kun je dan weer gebruiken om je product te verkopen.Als iemand op deze link klikt, zie hij de pagina die jij hebt gecreƫerd, inclusief plaatje, wervende tekst en natuurlijk de prijs. Via Paypal kan dan de betaling worden gedaan, waarna de koper toegang krijgt tot jouw bestand op Dropbox of Google Drive. Slim bedacht. Enig nadeel hier is dat jij en de koper natuurlijk een Paypal account nodig hebben.

Couponcode

Ook is het mogelijk om nog couponcodes te maken. Hierdoor krijgt de koper nog extra korting als deze couponcode wordt ingevoerd. Wederom slim.

Ook is het mogelijk statistieken te zien (hoeveel keer is op een link geklikt, etc) en kun je natuurlijk het aantal transacties zien.

Verdienmodel

Sellbox verdient aan elke transactie 5%. Dat lijkt misschien veel, maar is naar mijn inziens okay. Als je zelf veel verkoopt, dan zou dit bijvoorbeeld een stuk voordeliger kunnen zijn dan bijvoorbeeld PayPro. Het grote voordeel van PayPro is dat veel anderen ook jouw product zullen gaan verkopen. Met Sellbox sta je er alleen voor!

Enkele e-boeken van mij die je kunt aanschaffen voor fikse korting:
gerelateerde blogs met thumbnail