Banjo app

Sinds ongeveer een maand, heb ik de Banjo app geïnstalleerd op mijn telefoon. Met deze app zou je van je vrienden die via Facebook hebben aangegeven waar ze zijn, informatie op kunnen halen. Een mooie feature is dan ook dat je berichtjes krijgt als een Facebook-vriend in de buurt is. Af en toe kan dit handig zijn!

Wie is in de buurt

Daarnaast kun je ook zien welke personen in de buurt van jou zijn, die geen Facebook-vriend met je is. Hier heb ik toch mijn twijfels over, ook al kan ik me voorstellen dat als je op de middelbare school zit of uit gaat, dit wel eens tot leuke 'ontmoetingen' kan leiden. Ook kun je vanuit de Banjo-app de bekende Social Media gebruiken om berichten te sturen of te chatten. Tot nu toe heb ik dit nooit gebruikt.

Het mooie van deze app, is dat een ander dus deze app niet geinstalleerd hoeft te hebben om Local Based Info te achterhalen. Dit is wat mij betreft de eerste app die de informatie uit Facebook goed combineert met de plaats waar jij bent. Nadeel: als je met de auto een stuk door Nederland heen rijdt, kun je allerlei notificaties krijgen van de Facebook-vrienden waar je in -denk ik- een straal van 10 km langs rijdt. Dit nadeel vind ik te verwaarlozen.


gerelateerde blogs met thumbnail