Apple wristwatch in 2013?

Bij Apple denken ze soms ook kleiner in plaats van steeds groter. Nadat de iPhone 5 weer een maatje groter werd, is het nu tijd voor iets kleins. Nadat Apple afscheid genomen heeft van de Apple nano komt nu een horloge er aan. Deze lijkt erg op de Apple nano, maar is een volwaardig horloge. Dus..

Star Trek

Natuurlijk is het meer dan een horloge. Volgens hardnekkige geruchten uit China zal begin 2013 dit horloge uitkomen. Wat mooi is dat je er ook mee kunt bellen. Natuurlijk wel als je iPhone in de buurt is (Bluetooth). De tijden van Star Trek komen er dus aan: opnemen met je horloge.

Naast de Siri connectie kun je ook berichten van al je social media ontvangen. Dat scheelt weer een hoop werk op een dag: je hoeft dan niet steeds je telefoon uit je (broek)zak halen. Het horloge heeft gewoon een kleuren lcd-scherm en het zou me niet verbazen als je ook nog video hiermee kunt bekijken.

Door deze innovatie zal men opnieuw op een andere manier gaan communiceren. Misschien niet inhoudelijk, maar wel de manier waarop. Lekker handig trouwens als je een proefwerk hebt.

Meer info: Apple iPhone smartwatch 2013


gerelateerde blogs met thumbnail

Apple blijft behoorlijk achter op de concurrenten, hopelijk komen ze binnenkort met iets moois :-D