Review: Regenmelding app voor iPhone

Vorig jaar toen ik nog een Android toestel had, vertrouwde ik op de Buienalarm app. Prima om te weten wanneer je de hond moet uitlaten of wanneer je buiten kunt hardlopen.

Regenmelding

Sinds ik een iPhone heb ben ik al op zoek naar eenzelfde soort app. Natuurlijk heb je Buienradar, waar je dit op kunt zien, maar dan moet je wel zelf kijken en conclusies trekken. Je wordt er namelijk niet op geattendeerd. Sinds kort heb ik een app gevonden die wel doet wat ik wil: Regenmelding.

Deze app weet waar je bent en wanneer het gaat regenen. In een mooie grafiek laat de app ook zien op welk tijdstip het gaat regenen en hoe hard. Daarnaast word je op tijd ge├»nformeerd over naderende regenbuien. Een aanrader.

Ik geef deze app 4 sterren!


gerelateerde blogs met thumbnail