Vier uur werken per week

Een werkweek van vier uur. Het is de droom van iedereen. Maar is het ook daadwerkelijk haalbaar? Volgens het boek The 4-hour work week wel. Maar is dat realistisch? Er zijn maar twee mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen:

  • MLM
  • Internet Marketing

MLM

MLM staat voor Multi Level Marketing. Dit betekent dat er een soort piramide ontstaat, waarbij de losers onderaan bengelen en het werk (en het geld) voor anderen in de wacht sleept. 

Ikzelf heb ooit met een offline variant van AMWAY meegedaan. Je wordt dan uitgenodigd op een soort seminar, waarbij allerlei succesverhalen worden verteld. De een na de ander gaat naar cruises en werkt maximaal 10 uur in de week. En dat allemaal omdat zijn een lijn hebben gecreëerd naar beneden van veel mensen die het werk voor hen doen. Als de persoon onder je 6 mensen kan binnenhalen, deze personen ook weer 6, zijn er al bijna 50.000 mensen actief als je 6 levels diep gaat om geld te verdienen voor jou! 

Dit lijkt inderdaad op de ouderwetse kettingbrief. Het werkt alleen voor de bovenste helft van de piramide. Hierbij is het dus zaak om zelf een MLM op te zetten, zodat jij bovenaan de chain zit.

Internet Marketing

Met Internet Marketing en dan vooral affiliate is het ook mogelijk om dit bereiken. Je bent veel minder afhankelijk van andere mensen. Of het je inderdaad lukt om maar 4 uur te hoeven werken, hangt helemaal af van de effort die je er in steekt. Door bijvoorbeeld websites te maken, waar je iets over een bepaald product verteld. In de link is dan een affiliate link verwerkt, zodat bij een verkoop jij ook een gedeelte van het geld krijgt (soms wel de helft).
Wat je natuurlijk ook kunt doen is zelf een product (een e-boek) maken en deze verkopen. De opbrengsten zijn dan geheel van jou. Ook kun je hier andere mensen (affiliates) inzetten om je e-boek te verkopen. Hierdoor zul je nog meer e-boekjes verkopen!

Ikzelf heb de laatste 2 jaar ook wat tijd geïnvesteerd. Dit betekent zeker niet dat ik maar 4 uur hoef te werken, maar een aardig zakcentje op de automatische piloot is mij wel gelukt (en dan heb ik het over enkele honderden euro's per maand). Bij mij is het probleem de tijd. Alle effort die je hierin steekt zie je in enkele maanden terug.

PayPro

Een goed begin is PayPro, waar een groot overzicht staat van producten die je kunt verkopen. Enkele topproducten op dit moment op het gebied van Internet Marketing zijn:
  • Internet Marketing Geheimen onthuld
    Van Casper Camps. Een van de personen in Nederland die hier zich al jaren mee bezig houdt.
  • Tom en Eduard's 100 euro per uur
    Ook zij timmeren al jaren aan de weg en zijn alleen maar bezig om slim online geld te verdienen. Ik heb al meerdere keren contact gehad en veel filmpjes gezien en zij hebben goed door op welke innovatieve manieren je geld kunt verdienen
Succes!gerelateerde blogs met thumbnail

Helaas moet ik je zeggen dat je een totaal verkeerd beeld hebt van MLM.
Of het is je nooit goed uitgelegd of je begrijpt niet hoe MLM werkt.
Als je echt een MLM Business opbouwt (nationaal & internationaal) dan werk je ook geen 4 uur per week.

Probeer een business op te bouwen met Flexkom. Flexkom heeft een uniek concept ontwikkeld die je internationaal kan uitbreiden. Flexkom is een Home Based Franchise met de ENDF systeem E-Commerce, N-NETWERK, D-irect Sales F-ranchise. Met dit concept ben je zelfstandig ondernemer, je bepaalt zelf je werktijden, en je werkplek.
Met ingang van 1 juni 2012 start de uitrol van deze top bedrijf in Nederland en de rest van Europa. Bernd Seitz, uitgever van het Duitse gerenommeerde “Network-Karriere” hoopt dat het enthousiasme van de Turkse handelspartners snel overslaat naar Nederland, Duitsland, Belgie en de rest van Europa. Flexkom International NV heeft
de “2011-Reward voor de snelst groeiende en meest innovatieve onderneming” gekregen. Alle ondernemers en ondernemende mensen met een sterke ambitie om de top te bereiken kunnen nu reeds profiteren via een voorregistratie. Snelle beslissers en bouwers profiteren gegarandeerd mee van een super onstuimige groei in de komende 2-3 jaar in Europa en de rest van de wereld. Wil je deel uit maken van dit bedrijf en goed geld verdienen! Ga dan naar de site www.flexkom.com/914007 en schrijf je in!!
Ps: De site is op dit moment nog in het duits! Er wordt nog aan gewerkt om het in nederlands te krijgen ;-)

Nooit in FlexKom stappen.
Het is een puur PIRAMIDESPEL.

Er zijn geen producten, alleen hoge inleggen die direct naar de top gaan.

NIET DOEN.

Ben net franchiser geworden van Flexkom. Hoezo een piramide spel?? Weet je dan niet dat die spellen bij de wet verboden zijn??
En het klopt ook wat je zegt, er zijn geen producten. Het gaat om een dienst voor het MKB en met een kortingskaart voor klanten.
Er worden nu mensen geworven die in 2013 het MKB gaan bezoeken om het concept uit te leggen

Wat ben jij een sukkel Simon, je wordt genaaid waar je bij staat!