Communicatie tijdens je vakantie

Tja, daar zit ik dan. Op vakantie in Spanje, zo'n 20 minuten onder Salou. Niet verkeerd hoor, maar qua communicatie lopen ze hier behoorlijk achter. Ten eerste heb ik geen bereik met mijn mobiel. Of komt dit door Vodafone? Daarnaast heb ik een kaartje gekocht voor 2 weken internet. Inloggen via een gebruikersnaam en wachtwoord. Het idee is goed, maar de uitvoering laat te wensen over.

Traaaaaaag

Traag is het woord dat deze verbinding het beste omschrijft. Onstabiel komt op een goede tweede. We zullen het er mee moeten doen. Het lijkt alsof je je vijf tot tien jaar terug bent geworpen in de tijd. Vind ik het erg? Eigenlijk helemaal niet. Het is best gezond om weer eens ouderwets je info bij elkaar te rapen. Bij de kiosk de telegraaf van eergisteren te lezen, of goed je oren open te houden om het nieuws van de dag te horen. Tour de France gaat geheel aan mij voorbij, idem met Wimbledon. En het voelt nog goed ook!

Het draait tenslotte om de vakantie die je met je gezin hebt. Door gebrek aan communicatiemiddelen zul je meer aandacht hebben voor andere zaken. Beetje zoals backpacking in de jaren 90.....


gerelateerde blogs met thumbnail

Laat je het genieten van de vakantie aan de Costa Dorada niet kwalijk nemen.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/12533987/__Kwallenplaag_Costa_del_Sol__.html

Veel plezier,

FB