Coosto Social monitoring

Ook al ben je nog zo lang met Social Media bezig, niet iedereen kent de tools om overzichten te maken over je sociale presence op internet. Natuurlijk zijn er de gratis tools die je enig inzicht geven. Leuker wordt het bij de betaalde tools zoals Radian 6 of Coosto. Nadeel van deze giganten is natuurlijk de prijs. Ik kan me enigszins voorstellen wat de kracht is van zo'n tool, maar waarschijnlijk zal de praktijk anders zijn.

Coosto

Kittyhawk heeft sinds kort de beschikking over een licentie van Coosto. Coosto schijnt weer van Ilse af te komen. Ik heb er nog niets van gezien, maar komende donderdag komt daar verandering in. Via een demonstratie op ons kantoor zullen we klaargestoomd worden om dit product voor klanten te kunnen inzetten. Op welke manieren is me nog niet duidelijk. Naast de algemene social scan kunnen natuurlijk veel meer diensten worden aangeboden. Aanstaande donderdag kan ik hier veel meer over vertellen; over het product, haar (on)mogelijkheden en de diensten die we hier op kunnen aanbieden.

Social media moet gebaseerd zijn op de doelstellingen van je bedrijf. Tools, zoals Coosto, maken dit meetbaar en beheersbaar.


gerelateerde blogs met thumbnail

Nou Edwin, goede keuze. Ik werk al anderhalf jaar met Coosto. Erg tevreden over.

Jolante van Hemert op 6 mei 2012 om 23:13

Zat even te klungelen met aanmelden hier. Nu goed niet meer 'unknown' hoop ik.