Unnatural Link update van Google

Er schijnt de laatste 6 weken wederom een nieuwe update geweest te zijn van Google. De vorige update, Panda, heeft allerlei websites die van lage kwaliteit verwijderd uit de SERP. Met de Unnatural Link update van Google is weer een volgende stap gemaakt in het verwijderen van websites met een onnatuurlijk gedrag. Onnatuurlijk gedrag betekent dat er links naar je websites verwijzen die op een onnatuurlijke wijze zijn ontstaan. Via linkfarms bijvoorbeeld.

Trucendoos

Het kopen van links is steeds minder de manier om aan je SEO te werken. Toch gebruiken nog veel grote bedrijven deze tactiek. Hoe lang nog? De trucendoos wordt steeds kleiner en da's maar goed ook. Het gaat steeds meer om de waarde die je toevoegt aan het online universum. SEO = toegevoegde waarde van webpagina! Dat is de nieuwe manier van het verbeteren van je zoekresultaten. Steeds sneller zullen SEO-bedrijven door de mand vallen omdat ze het niet meer zonder de trucendoos kunnen doen. Je zult op een hoger niveau moeten nadenken over SEO.

Terugkomend op de Unnatural Link update van Google: haal snel de bezem door de onnatuurlijke links en laat je niets meer wijsmaken door de zogenaamde SEO-gurus.


gerelateerde blogs met thumbnail