iOS 5.1 beschikbaar

Met de komst van de iPad 3 (of is het toch de iPad HD) is ook een nieuwe versie van iOS uitgerold. Wat heb je er aan? Bovenaan de lijst staat Siri in het Japans. Daar zat ik op te wachten...

Beter wordt het als je batterijprobleem voor je iPhone wordt aangepakt. Dit staat als 1 van de laatste features genoemd. Kijk, dit vind ik nu belangrijk! En ja, ook nog een andere camera app voor de iPad. Die gebruik ik niet zo vaak. Het geluid zou ook beter moeten klinken op de iPad. 10 punten! En iets met gezichtsherkenning (kon dat al dan?).

Ondanks dat er niet echt zaken bij staan waar ik op zat te wachten, ben ik deze update wel meteen gaan installeren. Zonder bij na te denken. Waar je bij Microsoft updates al verveeld ging kijken als er weer een update kwam, komt er nu een blij gevoel naar boven. Wat is dat toch met Apple?


gerelateerde blogs met thumbnail

hoe heb jij je appel device dan geupdate ?
want als ik me iphone 4s connect dan staat er nog geen update bij update zoeken.

gravatar

Ik ben nu bezig met mijn iPad.

bij mij geeft hij nu aan dat ik geen netwerk verbinding heb en het op een andere moment moet proberen terwijl ik gewoon verbinding heb anders kon ik dit berichtje hier niet plaatsen.

ben een ontwikkelaar mijn iphone 4s draait op dit moment op 5.1 beta 3 maar dat is niet gelijk aan de officelen ios 5.1 die vandaag is uitgekomen.

iemand die mij kan helpen ?

gravatar

iPad installatie is prima verlopen. Op zoek naar de verschillen...

gravatar

iPhone heeft het ook prim gedaan