Path Sociaal Netwerk

Niet nog een Sociaal Netwerk?! Dat was mijn eerste reactie toen ik hoorde over Path. Na het lezen van gebruikerservaringen werd ik wel nieuwsgierig; toch maar eens installeren op mijn telefoon. Na wat geklungel om het een en ander werkend te krijgen moet ik toch zeggen, dat de app wel lekker aanvoelt. Maar waar lijkt het op?

Timeline

Het geeft mij een gevoel van een combi van Facebook en FourSquare. Je hebt een persoonlijke tijdslijn, kunt inchecken, aangeven met wie je bent, foto's delen, etc. Erg slim is de koppeling naar de bekende Sociale Netwerken zoals Facebook, Twitter en FourSquare. Als je wilt kun je Path dus gebruiken om ook naar deze Sociale Netwerken te posten.De app werkt echt super. Probleem is dat ik nog weinig mede-Path gebruikers in mijn netwerk heb. Hierdoor krijg ik nog niet de volledige ervaring die het zou kunnen geven. Is dit een app die Facebook gaat vervangen? Zeker niet. Ik denk wel dat langzamerhand duidelijk wordt dat FourSquare zijn (of is het haar) langste tijd heeft gehad. Inchecken is bijna een standaard feature geworden van een Social Netwerk.


gerelateerde blogs met thumbnail
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.