Nieuwe werkgever: Kittyhawk

Na bijna 12 jaar voor Yellow & Red in Eindhoven te hebben gewerkt, heb ik voor mezelf de knoop doorgehakt: het wordt tijd voor een nieuwe uitdaging. Per 1 februari begin ik bij Kittyhawk, een bedrijf dat zich serieus toelegt om bedrijven te helpen veranderen in een snel veranderende online wereld. Building Online Business!!

Manager Operations

De officiĆ«le titel van mijn nieuwe functie is -voorlopig- Manager Operations; echter,  ik zal zeker de rol van Internet Strateeg oppakken. Al met al een rol met verantwoordelijkheden. Als bedrijf verder groeien in kwaliteit en kwantiteit is dan ook een van de uitdagingen.

Blog

Heeft dat consequenties voor deze blog? Natuurlijk niet. Ik blijf hiermee doorgaan in hetzelfde tempo en met dezelfde kwaliteit. 

Wel verwacht ik dat ik nog meer blogs zal gaan schrijven voor FrankWatching en WorkImprovers. Ook zal de cursus De Succesvolle Internetmanager gewoon doorgaan.

Verwachting

Ik verwacht enorm veel nieuwe inspiratie op te kunnen doen bij Kittyhawk. Zoals ik dit bedrijf nu ken, werken hier allemaal gedreven mensen rond met een enorme passie voor de online wereld. Daarnaast kunnen ze dit prima overbrengen naar klanten.

In deze wereld hoor ik thuis!


gerelateerde blogs met thumbnail