Film Online Bekijken

Gewoon een website, waar je online de nieuwste films kunt zien. Dat is Nu Film Kijken. Niets downloaden of torrents of zo. Gewoon meteen de film bekijken wanneer jij het wilt. En het mooie is: het is gratis. Dan gaan bij mij meteen de voelsprieten aan...is dit eigenlijk wel legaal??

Legaal??

De website vertelt natuurlijk dat alles volkomen legaal is en dat ze niets hosten of ondersteunen. Ze zijn een platform waar je films kunt vinden, de link er naar toe ook en verder de mogelijkheid om de film te streamen. Streamen gebeurt ook niet bij deze website! Dat gaan we proberen (via de gemakkelijk handleiding).

Natuurlijk is het geen DVD-kwaliteit, maar op je laptop is dit geen issue. Je kunt niet altijd een film vinden met Nederlandse ondertiteling en soms is de beeldkwaliteit echt 'ruk' (of zie je mensen in de zaal zitten). Avatar is bijvoorbeeld prima te bekijken.

Ik weet nog niet goed wat ik hiermee aan moet. Bij de jeugd is het al standaard om via deze site de nieuwste film te bekijken. Blijkbaar is dit handiger dan een torrent te downloaden en te branden op DVD. De extra kwaliteit die je hiermee behaalt, weegt het dus niet meer op tegen de snelheid van het kijken van een film. De jeugd is ook gewend om via YouTube video's te kijken en vinden kwaliteit van beeld en geluid dus minder interessant geworden. Een interessante ontwikkeling....


gerelateerde blogs met thumbnail