Dropshipping leveranciers

Ik heb ooit een blog geschreven over DropShipping en krijg sindsdien regelmatig de vraag via mail of ik zelf Dropshipping leveranciers ken. Ik kon er maar 1 in Nederland opnoemen (in de electronica). Tijdens het schrijven van de blog in 2009 was dropshipping namelijk nog niet echt bekend in Nederland. Ondertussen is dit anders!

Wat is Dropshipping eigenlijk?

Met DropShipping kun je allerlei producten verkopen, zonder zelf producten in te kopen, producten te verzenden, de betaling te regelen, klachten op te nemen en af te handelen, etc. Het enige dat je doet is de bestelling opnemen en doorgeven aan de leverancier. Op deze manier kun je lekker goedkoop een webshop beginnen. Groot voordeel: geen risico en minder werk. Zie het als een affiliate!

Welke dropshipping leveranciers zijn er?

Ondertussen hebben veel bedrijven dit principe overgenomen. Probleem is wel dat je deze bedrijven niet kent en ze vaak ook niet gemakkelijk te vinden zijn. Het is dus interessant om een lijst aan te maken van de bekende Dropshipping leveranciers en deze te verkopen. Je kunt met deze lijst tenslotte met een kleine investering een webshop beginnen, waar je dit bedrag in de kortste keren hebt terugverdiend.

Excel-lijst dropshipping leveranciers

WebWinkelsucces heeft deze lijst voor je samengesteld en kun je kopen. Deze lijst met 500 leveranciers kun je op een Excel-lijst vinden. Deze Excel-lijst kun je vinden op de website van WebWinkelSucces.


gerelateerde blogs met thumbnail

Let er wel op dat jouw lijst gewoon te downloaden is he. Beter beveiligen dus. Ik noem even een paar adressen van dropshippers uit je lijst: http://www.avalonorganics.com/
www.stoneriverhardwoods.com
www.closeoutjewelryfindings.com
www.handbagshopping.com

Je mag de leveranciers wel gehide hebben, maar via tekst zijn ze gewoon te achterhalen

gravatar

Dit is niet mijn lijst, maar van WebWinkelSucces. Ik vraag me af hoe je dit hebt gedaan, ik zie namelijk alleen maar ************

In het verleden heb ik me weleens verdiept in dropshipping. Vaak bleek dat je vanwege de hogere inkoopprijzen niet concurrerend kon zijn.

Ik had toegang tot de database gekocht op worldwide brands. Deze hebben een hele grote database met leveranciers die dropshipping aanbieden. Maar als je naar de inkoopprijzen kijkt dan blijkt al gauw dat je te bent voor een beetje klant.

Wel heb ik via die database goede leveranciers gevonden waar je voor redelijk kleine bedragen kon inkopen. Met een paar 100 euro kom je al een heel eind (afhankelijk van het product dat je wilt verkopen) omdat de prijzen meteen een stuk beter zijn.

Hier is nog een gratis site met allemaal Nederlandse dropship groothandels

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

Ik heb me de afgelopen jaren behoorlijk verdiept in dropshipping. Zo heb je in Amerika een interessante site waar je rechtstreeks producten van verschillende suppliers via ebay kunt verkopen.
In Nederland is het aanbod echter heel schaars. Ik verwacht dat dit in de toekomst zeker nog gaat groeien.
Mogelijk een interessante ontwikkeling om bij te houden.

Ik ben momenteel bezig met 2 dropshipping websites. Het valt niet mee daar goede leveranciers voor te vinden. Het probleem is dat veel leveranciers liever middels affiliate marketing aan de slag gaan maar vaak vergeten dat er dan nog een platform (namelijk het affiliate platform) tussen zit. Oftewel, een tussenhandelaar zit er tussen. Dit heeft invloed op de marges die kleiner zullen worden voor zowel de dropship leverancier als de verkoper van de dropship artikelen. Ik ben dan ook voor meer directe contacten tussen dropship leveranciers en verkopers! Op naar 2014 dus zou ik zeggen.

Alvan trading is een groothandel dropshipper in orignele designerkleding van bekenden merken zoals Armani, Guess, Diesel, etc

www.alvantrading.com