Bestaat Twitter nog in 2014?

Of is Twitter opgeslokt door Google of Facebook en geïntegreerd in hun Sociale Netwerken? Misschien is Twitter dan eindelijk overtuigd geraakt dat micro-blogging onvoldoende basis is op lange termijn te kunnen voortbestaan; toevoegen van 'sociaal-netwerkachtige' zaken zou hun redding kunnen zijn. Of zal Twitter hetzelfde zijn als nu? Of kijk je dan terug op Twitter, zoals je nu terugkijkt op Napster..?

Ik ben benieuwd naar jouw mening!

Changes are gonna come

Mijn mening hierover: veranderingen gaan tegenwoordig zo snel, dat het onwaarschijnlijk is dat Twitter in haar huidige vorm over 2-3 jaar nog bestaansrecht heeft. Er zijn kapers op de kust (lees Google+ en Facebook). Ik verwacht ook dat het sociale gebruik van Twitter af zal nemen. Het is tenslotte een micro-blog en geen Sociaal Netwerk. Wel zal kennisdelen de dobber zijn waarop Twitter zal drijven. Hierdoor zal integratie in Apps, websites en andere kanalen (WebTV, etc,) vergroot gaan worden.

En jouw mening?

Hoe denk jij dat Twitter er over 3 jaar uitziet? Is het verdwenen, gebruik je het anders of is het geïntegreerd in andere Sociale Netwerken?

Geef je mening!


gerelateerde blogs met thumbnail

Ik denk dat Twitter dan nog zal bestaan en nog meer gebruikt worden.

Ik verwacht ook dat Twitter nog steeds veel gebruikt gaat worden. De manier van communicatie is gewoon niet te vergelijken dan bij Facebook en Google+. Ik gebruik ze alle 3, maar ik voel me het meeste thuis bij Twitter.

De drempels zijn veel lager naar mijn idee.

Nec scire fas est omnia op 22 november 2011 om 13:51

Ik hoop van niet, want zelden in mn leven zo'n onzin gezien als dit.

Allemaal mensen met grootheid waanzin, die denken dat anderen geïnteresseerd zijn in hun doelloze en onzin leven.

En als ik dan zelfs politici zie twatteren, terwijl ze aan het werk horen te zijn.

Dan is de voorbeeldfunctie weer ver te zoeken.

Hoe sneller deze onzin stopt, des te beter.

Mensen Get a life....please.

Nec scire fas est omnia op 22 november 2011 om 13:52

As a derogatory insult, a pejorative meaning a fool, a stronger alternative to the word twit - 'He can be a complete twat' (often used in the UK)

Dus wat ben je als je twit and twat ?
A fool ....