De nieuwe telefoon: Megafoon

Wat komt er na de SmartPhone? Of komt er geen nieuwe soort telefoon meer. David Berkowitz vermoedt dat de volgende type telefoon de megafoon zal worden. Niet letterlijk natuurlijk (wat zou het dan lawaaierig worden op de werkvloer), maar figuurlijk. Het is tijd om je te laten horen. Benadruk alles wat je doet en 'gooi' dit de wereld in. En alles via je telefoon; je persoonlijke megafoon.

De hele dag door

Het laten zien wat je nu en de hele dag aan het doen bent, is niet voor iedereen weggelegd. Toch merk je om je heen dat steeds meer mensen niet moeilijk doen over privacy, alles wat ze doen op Internet vastleggen en interactie zoeken met vrienden of mensen die in de buurt zijn. De onderstaande presentatie laat zien hoe een dag er uit kan zien, als je alles online deelt, vragen stelt en samen met andere mensen die online zijn je dag laat beïnvloeden. Schrik niet; zo zal jij waarschijnlijk over 2 jaar ook kunnen zijn!


Deze presentatie geeft heel veel voorbeelden hoe je met je SmartPhone dingen kunt regelen en informatie kunt inwinnen. Het lijkt surrealistisch, maar alle apps die genoemd worden bestaan echt!


gerelateerde blogs met thumbnail