Top: Zamzar bestandsconversie online tool

Vorig jaar kwam ik al een prima website tegen, waarbij je online bestanden kunt laten converteren. Toen was het van PDF naar Word. Gisteren had ik een prima presentatie gedownload over The Social Marketing Funnel. Helaas was deze presentatie in het Keynote-formaat (wel bekend bij Apple-gebruikers). Op het eerste gezicht een download die ik weg kon gooien, aangezien ik geen Apple-computen heb.

Zamzar

Toch maar even kijken op het Internet of het mogelijk was om dit Keynote-bestand te converteren naar PowerPoint. Zamzar gaf aan dat het mogelijk was (en gratis). Mijn verbazing was groot toen ik zag hoeveel soorten conversies er mogelijk zijn met dit online tool. Plaatjes, presentaties, documenten, video's, muziek, e-boek, etc. worden allemaal ondersteund. Wow! Eindelijk een online tool, waarmee je alle soorten bestanden kunt converteren. Het is dus niet meer nodig om allerlei tools en bookmarks naar sites te hebben voor je bestandsconversie. Zamzar has it all.

Oh ja, via de mail kreeg ik de conversie toegezonden. Prima, maar dan ook prima kwaliteit. Op 1 sheet moest ik een plaatje naar beneden schuiven, maar dat was het dan ook. Zamzar is top!


gerelateerde blogs met thumbnail

Zamzar is de beste online converter tool die ik ken.
Ik werkte vroeger met media-convert.com ben uiteindelijk bij zamzar terecht gekomen en nooit meer weg gegaan.