Blogger of WordPress

Drie jaar geleden ben ik begonnen met het schrijven van deze blog (eind augustus om precies te zijn). Ik had geen zin om veel tijd te investeren in het opzetten van een nieuwe blog en ben toen uiteindelijk terechtgekomen bij Blogger; WordPress vond ik toen te lastig. Ook een groot pluspunt van Blogger is dat -naar mijn inzichten- een blogpost meteen bij Google in de zoekresultaten kan staan. De eigenaar van Blogger is namelijk Google!

Blogger
Drie jaar later ben ik nog steeds tevreden met Blogger, ook al is er niet veel functionaliteit toegevoegd en moet je wel wat kennis hebben van XML en HTML om zaken aan te passen. Voor SEO-doeleinden komt Blogger toch net een slag te kort. In WordPress heb je natuurlijk allerlei plug-ins die zorgdragen voor een goede OffPage SEO. Ook zijn de mogelijkheden in WordPress een stuk groter. Sinds ik blog voor FrankWatching heb ik ook ervaring met WordPress en moet toegeven: "dit ziet er prima uit".

Overstappen naar WordPress doe ik -nog- niet. Als het moment daar is, zal ik het zeker doen.

NB:
Gevonden online cursussen voor Wordpress:


gerelateerde blogs met thumbnail