Linkbuilding boek

Ik volg René Greve al een paar jaar en lees zijn artikelen op www.renegreve.nl dan ook regelmatig. René is expert op het gebied van webteksten en ook nog SEO-specialist. Deze kennis heeft hij samengevat in een e-boek over Linkbuilding dat ik toevallig vandaag aangeschaft heb. In deze blog dan ook een review van het e-boek van René Greve: Start je eigen linkbuilding.

Zelf doen

Zoals de titel van het boek al aangeeft, kun je hiermee zelf aan linkbuilding beginnen. Nog mooier is de opsomming van 101 mogelijke links die je zelf gemakkelijk kunt maken. Een goede start dus als je een business begint. Vergeet niet dat linkbuilding een investering vraagt die zich pas na verloop van tijd terugbetaald.

Het boek leest gemakkelijk en geeft naast enkele tips & tricks vooral een uitvoerige lijst van mogelijkheden om linkbuilding zelf te doen. Ook de niet zo bekende Link Wheels worden behandeld. Ook zaten er een paar goede tips bij, als je de beschikking hebt over een KvK-nummer!

René gaat niet in op OnPage SEO-factoren zoals ook benodigd is bij goede SEO, maar beschrijft vooral de OffPage SEO-factoren (linkbuilding). Wil je SEO goed onder de knie willen hebben, dan zul je dus ook kennis moeten verkrijgen over dit gedeelte van SEO. Deze kennis is echter (tot een bepaald niveau) goed verkrijgbaar op het Internet.

Conclusie

Het boek is bedoeld voor de beginnende SEO-specialist. Hiermee maak je een uitstekende start op het gebied van de concepten van Linkbuilding.

Lees meer over dit boek over Linkbuilden (inhoudsopgave, etc.).


gerelateerde blogs met thumbnail

Het boek is zeker interessant voor de beginner, wil je echt de laatste ins en outs weten van linkbuilding, kan ik iedereen SEOmoz adviseren.