SplinQ: Goedkoper online shoppen

SplinQ is de laatste tijd vaker in het nieuws. Via SplinQ kun je online aankopen doen, waarna je een gedeelte van de aankoop terugkrijgt via CashBack. Aankopen via CashBack is in Amerika en Engeland al jarenlang gemeengoed, maar hier in Nederland stond deze nieuwe methode van verkopen onder druk.

Vaste boekenprijs

In Nederland geldt een vaste boekenprijs. Door via SplinQ een boek aan te schaffen bij bijvoorbeeld Bol.com, kun je zo'n 4% van de boekenprijs terugverdienen (Nederlandse boeken). Via een rechterlijke uitspraak kan SplinQ de minimumprijs omzeilen. Hoe krijgt SplinQ dit voor elkaar?

Partnerprogramma's

Bijna elke grote E-Commerce website heeft het: een partnerprogramma. Dit lijkt erg op affiliates. Via dit partnerprogramma kan een bedrijf een bepaalde korting krijgen op de producten.

Wat SplinQ doet is simpel: de korting die zij krijgen van deze 'E-Commerce jongens' delen ze met de persoon die de aankoop heeft gedaan. Bij Bol.com kan ongeveer 8% korting verkregen worden op Nederlandstalige boeken. De koper krijg dan, na zijn of haar aankoop, 4% van de prijs terug.

SplinQ is dus eigenlijk een broker.

Als je slim bent en de nodige moeite hiervoor wilt doen, dan kun je ook proberen om partner (of affiliate) te worden van een E-Commerce bedrijf. Klik daarna op je eigen partnerlink en je vangt de dubbele korting die SplinQ je geeft!

Lid worden van SplinQ


gerelateerde blogs met thumbnail

Hm, toch vertrouw ik dit niet helemaal. Ik weet als klant niet wat zich achter de gordijnen zich afspeelt.

gravatar

Bedoel je dat je niet zeker weet of er uitbetaald wordt?