20 dingen die ik nog niet wist over browsers en Internet

Sjeee...dit is waarschijnlijk de langste titel die ik ooit gebruikt heb op een blogpost. Maakt niet uit, want deze post is toch een beetje anders dan mijn gemiddelde post. Zoals je waarschijnlijk weet ben ik de laatste tijd erg bezig geweest met mijn eigen online cursus te maken over Internet Marketing. Nog leuker is het concept van Google (gemaakt door het Google Chrome team), die letterlijk in boekvorm 20 nieuwe dingen verteld die je nog niet wist over browsers en Internet. Nu kunnen het er ook 15 of 3 zijn, maar dat maakt niet uit.

Online boek

Het boekje dat online beschikbaar is gesteld, kan wel gezien worden als een verkapte cursus. Ideaal. Door dit boekje te lezen ben je meteen weer up-to-date met de laatste terminologiƫn van dit moment. Hoera! Hoera!

Op het eind wordt verklapt waarom ze dit online boekje hebben uitgebracht; ze willen de lezer overtuigen van het feit om een moderne browser (lees Chrome) te gebruiken. Damn...zit er toch nog een marketing-smaak overheen.

Voor de rest: uitstekend leesbaar boekje, grappige illustraties en als je 20 minuten over hebt tijdens je pauze, dan kun je dit boekje helemaal uitlezen.

Lees het boek: 20 dingen die ik nog niet wist over browsers en Internet


gerelateerde blogs met thumbnail

Jep, ik was 'em ook al eens een keer tegengekomen! Erg leuk en zelfs hier en daar leerzaam! :D