Top: Tungle.me

Als je een afspraak wilt plannen met medewerkers buiten je organisatie, dan kan dit enorm lastig zijn. Je hebt namelijk niet het overzicht wat je gewend bent binnen je eigen organisatie met bijvoorbeeld MS Exchange. Gelukkig hebben anderen hier ook last van en is er een oplossing voor gevonden: Tungle.me. Tungle.me kan niet alleen synchroniseren met je MS Outlook, maar ook met je GMail-account, je RIM-agenda, Apple iCal, Lotus Notes, Windows Live en Yahoo. Nog leuker wordt het als ook je contacten beschikbaar zijn om afspraken mee te maken! Ook is vorige week bekend geworden dat RIM Tungle.me heeft overgenomen.

Koppelen aan Sociale Netwerken

Ook is het mogelijk om je account te koppelen aan Facebook en Twitter. Blijkbaar kun je deze gegevens ook gebruiken om afspraken te maken met iemand uit dit netwerk. Dit is wel een goed 'move' aangezien je netwerk waarmee je afspraken maakt toch steeds vaker hier begeeft en steeds minder in je eigen agenda. Tevens komen deze gegevens terecht op je persoonlijk agenda-pagina.Voor een voorbeeld kun je terecht op mijn persoonlijk Tungle.me pagina: http://www.tungle.me/zzziggyman


gerelateerde blogs met thumbnail