Web 3.0: Liquid Internet (Event)

Tijdens PICNIC 2010 vond er een ronde tafeldiscussie plaats, waarbij de vraag “Liquid Internet: the next wave?” centraal stond. De deelnemers aan de ronde tafelsessie waren: Marco Derksen, Erwin Blom, Geert-Jan Smits, RenĂ© Jansen, Yme Bosma, Yuri van Geest, Iskander Smit, Ruben Timmerman, Rob Boeyink en mijn persoontje. Er werden een aantal stellingen geponeerd, waarop iedereen kon reageren. De gehele sessie is vastgelegd op video en is te bekijken op MarketingFacts. De discussie die werd gevoerd was op hoog niveau en enorm interessant om mee te maken.Het was wachten op een vervolg...

Web 3.0: Liquid Internet

Op woensdag 13 april 2011 verzorgt IQNOMY een vervolgevent met als titel “Web 3.0: Liquid Internet”. Deze dag zal worden gehouden in Seats2Meet Utrecht in de inspirerende Mindz-zaal. De kennisdag is specifiek gericht op early adopters, online marketeers, bloggers en andere geĂ¯nteresseerden in de ontwikkelingen richting het gepersonaliseerde web 3.0. Tijdens deze dag zullen -voor mij- veel bekende personen aanwezig zijn.

Discussie Content Strategie

Ik zal op deze dag een discussie leiden over de veranderende Content Strategie voor bedrijven. Met de opkomst van Social Media en binnenkort Web 3.0 zal je CMS aan meer voorwaarden moeten voldoen. Sven Fase van Randstad en Karel Kolb van Feeder zullen de vragen beantwoorden. Ik zal elke vraag inleiden met een kleine presentatie, waardoor het probleem verduidelijkt wordt. Ook de interactie met het publiek wordt gezocht. Voor dit event zijn maar 150 plaatsen beschikbaar; ik heb geen idee of er nog plaatsen over zijn. Bij aanmelding wordt wel een motivatie vereist.

Meer informatie over het event kun je vinden op http://goo.gl/bX39g (aantal aanmelding is beperkt!).


gerelateerde blogs met thumbnail