TURBO SEO Boekbespreking

Het is altijd spannend als iemand je werk of in dit geval je boek heeft beoordeeld. Webgenerator heeft onlangs mijn e-boek over zoekmachine optimalisatie aangeschaft en hierover een recensie geschreven. De recensie bevat over het algemeen positieve punten, maar ook enkele kanttekeningen. Deze kanttekeningen gaan vooral over de opbouw van het boek (tijd voor versie 3?!!).

Op de site van Webgenerator staat de volledige boekbespreking over TURBO SEO.

Conclusie

Een mooie conclusie op het eind van deze boekbespreking:
Wel of niet kopen?
"Mijn criteria voor het wel of niet aanschaffen van betaalde content zijn:

  • Krijg ik informatie die echt nieuw voor me is?
  • Kan ik die informatie in de praktijk toepassen?
'TURBO SEO' voldoet aan beide criteria. En al zou je er als lezer niet aan toekomen om de gelezen theorie in de praktijk te brengen, het e-book biedt je in ieder geval meer inzicht in de werking van zoekmachines en met name Google. En dat is kennis die vroeger of later altijd van pas komt."


gerelateerde blogs met thumbnail

Mooie recensie! Het geeft mij altijd een hoop voldoening als ik weer een positieve recensie krijg.

Ik ben benieuwd of het je ook een directe boost in je sales geeft. Bij ons valt dat vaak wat tegen, maar hebben de reviews vooral op de lange termijn erg veel waarde.

gravatar

Het is inderdaad 'lange termijn' werk. Je merkt zeker geen directe boost.