Top: WeGoLo goedkope vluchten zoeken

Als je een goedkope vliegreis wilt boeken binnen Europa, dan kom je al snel bij de bekende prijsvechters terecht zoals Ryanair, EasyJet of AirBerlin (en nog vele anderen). Dan wordt het lastig. Je zult per prijsvechter moeten checken, waar ze heen vliegen, waar ze vandaag vliegen, wanneer ze vliegen en -voor Nederlanders heel belangrijk- de prijs. Dat gaat toch wel enkele uren en soms avonden kosten om de juiste vlucht te selecteren.

Meta Search

Wat nog niet echt populair is in Nederland zijn Meta Search websites, om dit soort informatie inzichtelijk te maken. Nederlanders zijn dit (nog) niet gewend. Toch kan het erg handig zijn om een 3rd party website te gebruiken om je zoektocht eenvoudiger te maken.

WeGoLo

WeGoLo is zo'n Meta Search website, die speciaal in het leven is geroepen, om de goedkoopste prijs van deze 'prijsvechters' te achterhalen. Het is zelfs mogelijk om alle luchthaven van de BeNeLux of West-Duitsland aan te geven als luchthaven van vertrek. Je kunt namelijk soms veel geld besparen, als je via Duitsland (Weeze) of BelgiĆ« (Brussel) kan vertrekken.


gerelateerde blogs met thumbnail

Wegolo is zeker een goede site. Skyscanner.com kun je ook gebruiken. Ik kwam in belgie ook een site tegen zonder toeslagen of andere onzin: Goedkopevliegtuigtickets.be