"Geld verdienen met je blog" review

Altijd interessant als iemand schrijf over hoe je geld moet verdienen met Internet. Zeker als iemand een e-boek heeft geschreven over hoe je geld kunt verdienen met het schrijven van een blog. Ik weet zelf ook dat je geld kunt verdienen met een blog of website. Het hangt er namelijk van af welk businessmodel je gebruikt. En welk businessmodel past bij een specifiek onderwerp? Een kwestie van ervaring?!

Afgelopen weekend heb ik het e-boek "Geld verdienen met je blog" aangeschaft en gelezen. Het 36-pagina's dikke e-boek leest gemakkelijk, ondanks de spelfouten die je hier en daar nog tegenkomt. Een beetje op z'n Amerikaans, maar daar hou ik wel van.

Stappenplan
Er wordt op een gestructureerde manier uitgelegd, hoe je een blog kunt opzetten en welke businessmodellen er mogelijk zijn om geld te verdienen met een blog. Denk nu niet meteen dat je duizenden euro's per maand gaat verdienen; dat kan dit e-boek je zeker niet bieden. Het is zeker geen wonderformule.

Echter, dit e-boek geeft voor de beginnende blogger de stappen aan (namelijk zes), waarmee een doelgroepgerichte blog kan opgezet worden. Een blog die waarde heeft voor de bezoeker (en hier draai het tenslotte om), zonder daarvoor veel te investeren (denk aan enkele euro's).

NB: Ik heb wel al enkele tips uit dit e-boek overgenomen.

Conclusie over dit e-boek

  • Het is geschreven in duidelijke taal, met af en toe spreektaal er tussen door en een paar spelfouten.
  • Dit is zeker geen e-boek voor de gevorderde blogger. Deze groep kent de klappen van de zweep al.
  • Het e-boek "Geld verdienen met je blog" kan wel een goede basis bieden voor de beginnende blogger.die de principes van online geld verdienen wil begrijpen.


gerelateerde blogs met thumbnail