Betaal met een Tweet

Dit lijkt een herhalingspost, maar is het niet. Ik heb het al eerder gehad over Pay With A Tweet, waarmee je op een simpele wijze een viral op kunt zetten. Dit is een Engelstalige variant en niet altijd geschikt voor de Nederlands(talig)e markt. Slimme jongens (van oa. Enormail.eu, waarmee je gratis nieuwsbrieven kunt versturen) hebben dezelfde functionaliteit gekopieerd en vertaald naar het Nederlands.

Betaal Sociaal

Het is geen 'Betaal met een Tweet' geworden, maar Betaal Sociaal. Met “BetaalSociaal.nl” kun je instellen dat bezoekers pas toegang krijgen tot bepaalde informatie wanneer ze jouw bericht “Tweeten”. Dit is bijvoorbeeld perfect voor extra downloads, e-books of mp3 bestanden. Hierdoor verspreid je bericht met een enorme snelheid.

Wil je het een keer proberen:


Businessmodel?

Het is voor mij nog volstrekt onduidelijk op welke manier ze hier geld aan kunnen verdienen. Ik zie nergens reclame of andere indicaties, waarmee dit bedrijf mee kan profiteren. Weet iemand wat hun businessmodel is??


gerelateerde blogs met thumbnail

Volgens de Twitter policies is dit volgens mij niet toegestaan.

Verdienmodel is niet altijd geld. Ik zie op dit moment een link naar het boek van Tonny, een link naar winst.nl en naar de maker van de pagina. Deze links gaan naar de vlaggenschepen van de heren en zodra daar een emailadres is achtergelaten begint het echte verdienen (op termijn).

Hey Erwin,
Heb net een eBook gekocht waarbij mijn pa zich met ZIJN retweet mij weer op de hoogte heeft gebracht, en het enige dat ik ervoor heb hoeven te doen is een tweet t.w.v. 1 euro!

Perfect toch?

Groetjes, Arjen