Top posts Q4 2010

Welke blogs zijn veel gelezen in het vierde kwartaal van 2010? Voor mij essentiĆ«le informatie om te weten te komen welke informatie goed gelezen wordt door bezoekers van Siggy Volgt. Opvallend blijft trouwens dat bepaalde posts van -soms bijna 2 jaar geleden- nog steeds erg goed gelezen worden. De blog over De Beste Torrent Sites van januari 2010 staat fier bovenaan. Deze blog was trouwens de reden dat Google mijn Google Adsense account heeft 'suspended'; blijkbaar mag je niet schrijven en linken naar Torrent Sites. So what!

Q4 2010

Maar welke blogs zijn dan van het laatste kwartaal en is goed gelezen? Een top 5:
 • Boek "De Succesvolle Internetmanager"
  Dit streelt mijn ego toch een beetje. De blog over de release van mijn eerste boek is uitermate goed gelezen
 • Regels goede website
  Dit is echt een blog die thuishoort op Siggy Volgt. Een mooi overzicht (bulleted list) van kenmerken waarmee je een goede website kunt aanbieden. Veel zaken zijn gebaseerd op Persuasive Architecture, waar ik een groot aanhanger van ben.
 • Gratis persberichten deel 2
  Een zeer goede manier om voor noppes backlinks te krijgen is door persberichten te plaatsen. Dit kan vaak gratis. 
 • Social Media is uit
  Deze blog verscheen eerst op Siggy Volgt, voordat deze -met wat kleine aanpassingen- op FrankWatching verscheen. Ik ben en blijf een groot voorstander van Social Media, alleen de hype eromheen mag wat minder. Deze blog was al een succes op Siggy Volgt, op FrankWatching zal het waarschijnlijk de best gelezen post worden van februari.
 • Cookie wet 2011
  De cookie wet die in de zomer van 2011 wordt veranderd, zal de internet business kunnen veranderen. Een must read!


gerelateerde blogs met thumbnail