Facebook mailadres is binnen

Zojuist kreeg ik de melding, na het aanloggen op Facebook, dat ik een mailadres mocht aanmaken. Ik ben nu de trotse eigenaar van een zelf uitgezocht mailadres (ErwinSigterman). Je kunt nu vanuit Facebook dus mailen naar andere Facebook-gebruikers, maar ook naar andere mailadressen. Ook is het nu mogelijk om een SMS te sturen en alle berichten bij elkaar te houden.

De interface is zeer simpel en lijkt meer op een chat-functie. Het is dus zeker geen vervanger van MS Outlook, HotMail of GMail. Het is wachten op de verdere uitbouw van dit mail-mechanisme. Aangezien Facebook straks als 1 van de belangrijkste OpenID-aanbieders behoort en gebruikt gaat worden als inlog-mechanisme, kunnen bedrijven dus nu ook gebruik maken van het kanaal e-mail. Hoop potentie dus, maar dit komt er nu nog niet echt uit.

Zie ook: Facebook mailadres.


gerelateerde blogs met thumbnail

Daar heb je dus een paar maand op zitten wachten toch? Ik weet nog dat ik me nav je berichtje hierover ook heb aangemeld. Dus zal voor mij ook niet lang meer duren. Thanks for sharing...

gravatar

Is inderdaad alweer een tijdje geleden: 15 november (2 1/2 maand dus)