Boekbespreking TURBO SEO

Ik was aan het kijken in HootSuite en mijn oog viel op een mention van @zzziggyman (mijn Twitter-account). Chris Rommers heeft mijn boek TURBO SEO gelezen en hierover een boekbespreking geschreven. Altijd leuk als iemand dat zonder medeweten heeft gedaan, maar vooral spannend! Is de boekbespreking positief??

RT @webgenerator: Eerste blogpost 2011 is een feit: e-book bespreking van 'SEO TURBO' van @zzziggymanSun Jan 02 15:33:48 via HootSuite
Wat me opviel aan deze boekbespreking is dat hij zeer uitgebreid is; Chris heeft er serieus werk van gemaakt. Wat me nog blijer maakte was de positieve recensie. De conclusie:
Mijn criteria voor het wel of niet aanschaffen van betaalde content zijn:
  • Krijg ik informatie die echt nieuw voor me is? 
  • Kan ik die informatie in de praktijk toepassen?
'TURBO SEO' voldoet aan beide criteria. En al zou je er als lezer niet aan toekomen om de gelezen theorie in de praktijk te brengen, het e-book biedt je in ieder geval meer inzicht in de werking van zoekmachines en met name Google. En dat is kennis die vroeger of later altijd van pas komt.
Lees meer op: Recensie TURBO SEO.


gerelateerde blogs met thumbnail