SEO Boek

De meeste bezoekers van Siggy Volgt weten dat ik het boek De Succesvolle Internetmanager heb geschreven. Een paar maanden voordat dit boek uit kwam (september 2010) heb ik een groot gedeelte, dat ging over SEO, verwijderd. Dit hoofdstuk was te gedetailleerd en vond ik niet geschikt voor een Internetmanager.

SEO BOEK

In juli heb ik dit gedeelte over SEO verder uitgewerkt in een nieuw boek. In dit boek dat alleen maar gaat over zoekmachine optimalisatie (SEO), heb ik een methodiek beschreven hoe je de zoekresultaten voor je website kunt verbeteren. Niet via trucs of BlackHat SEO, maar via een SEO-stappenplan waarvoor inspanning is vereist. Het goed implementeren van SEO betekent hard werken en volhoudend zijn.

De naam van het boek: TURBO SEO. De naam TURBO geeft aan dat je op een gegeven ogenblik een enorme verbetering te zien zal zijn in de zoekresultaten: de TURBO wordt aangezet. Hier zijn wel een aantal stappen vereist die je van tevoren juist moet hebben ingesteld.

Wat staat er in dit SEO Boek?

TURBO SEO is anders dan andere boeken over SEO. TURBO SEO beschrijft namelijk een stappenplan om daadwerkelijk in een redelijk korte periode je zoekresultaten te verbeteren.

Wat kan dit boek jou bieden? Leer hoe je:
 • De OnPage SEO factoren goed kunt instellen
  Maak goede HTML voor de zoekmachines, leer de truuks om beter vindbaar te worden.
 • De OffPage SEO factoren kunt beïnvloeden
  Dit betekent veel links naar je website creëren, maar wel op de beste wijze.
 • Social media en Web 2.0 websites kunt inzetten
  Om een betere ranking te krijgen.
 • De TURBO kunt inzetten
  Boost je zoekresultaten omhoog
 • Een Rad van Backlinks kunt maken (BONUS)
  De slagroom op de cake!
 • De ideale landingspagina (BONUS)
  Leer hoe je de allerbeste landingspagina's kunt maken

Hoe koop je dit boek?

Normaliter kost dit SEO Boek 25 euro en kun je dit boek als e-boek aanschaffen. Je hebt dan meteen toegang tot het boek.

Let op:
Voor Siggy Volgt lezers heb ik een speciale aanbieding aangemaakt: 17 euro.
Aanbieding Siggy Volgt.


gerelateerde blogs met thumbnail

Klinkt als een leerzaam boek, mag ik vragen waarom je op de salespage geen gebruik maakt van "alt text"?

gravatar

Da's een goede opmerking. Ik ben meer bezig geweest met het goed inrichten van de sales-page via het AIDA-model, dan de 100% perfecte SEO-pagina te maken.

Jammer dat er hierbij niet aan Vlaanderen werd gedacht (enkel Nederlandse banken komen in aanmerking voor betaling van het e-book).

gravatar

Je kunt ook met PayPal betalen

Ik ben ondertussen geslaagd in het lezen van SEO Turbo (leve de vakantie). Duidelijk minder oppervlakkig dan andere e-books. Het werken met voorbeelden maakt het ook erg begrijpelijk. Ik speel dan ook met het idee om het op de een of andere manier te verspreiden. Alleen, mag dat? Mag je een e-book zomaar verspreiden?

gravatar

Je mag het niet verkopen of gratis weggeven bij een andere actie. Natuurlijk mag je het wel op je afdeling van je werk rond laten gaan