Liquid content

Ik heb als 1 van de eerste in Nederland IQNOMY draaien op mijn weblog. Aan de hand van jouw bezoekersgedrag, zal geprobeerd worden om de 'next click' te voorspellen (aanbeveling). Dit is zichtbaar aan de rechterkant van elke pagina onder de kop 'Interessant voor jou'. Het systeem haalt deze informatie uit de content van mijn weblog, maar ook uit het gedrag van andere bezoekers. Het gedrag van andere bezoekers wordt weer gekoppeld aan het profiel dat het systeem heeft opgebouwd van jou. Op deze manier 'weet' het systeem wat jij nog meer wilt weten.

Dit is een simpele test. Het systeem leert elke dag en zal steeds betere resultaten terug gaan geven. Ik ben benieuwd naar jouw ervaring met deze aanbevelingen op mijn blog. Kloppen deze met jullie interessegebieden of slaat het systeem misschien de plank mis. Je kunt je opmerkingen als commentaar toevoegen aan deze post, maar ook mailen naar:

Alvast bedankt!


gerelateerde blogs met thumbnail

Leuk, ben benieuwd. Tot nu toe 1 aanbeveling voor een artikel over Twitter, en dat komt dan waarschijnlijk omdat ik via Twitter kom?

Ik houd het in de gaten.

@Erwin: Wat interessant! Zal je blog nu nog beter volgen om te zien hoe dit feitelijk werkt en als 't kan feedback geven.

Zeer interessant! Weet je wie er achter iqonomy zit? Ik blijf het in de gaten houden want nu zegt het mij nog niet zoveel. Als ik hun site kijk zie ik alleen maar wat over hun filosofie.

gravatar

Ik hou ze al een jaar in de gaten. Volgende week gaan ze IQNOMY aan het grote publiek tonen. Per 1 januari zou het goed moeten werken!

@ DJM 350 Als je wilt kan ik je het e.e.a. vertellen over IQNOMY.
Stuur effe een bericht naar rob at iqnomy.com

Beste Erwin,

In kan in de rechterzijbalk geen 'interessant voor jou' blokje ontdekken.
Kan het zijn dat ik dan te weinig pagina's heb bekeken ofzo?

Groeten,
Anne Jan

gravatar

Ik heb de aanbeveling tijdelijk er af gehaald. Per 1 januari komt deze er weer op!

Hoi Erwin,

Het is nu dacht ik wel ruim 1 januari geweest.. ;)
Maar ik heb ook geen kopje gezien zoals je dat genoemd had..

Groetjes, @arjenbuising

PS. lees regelmatig wel eens wat blogjes, en zijn vaak erg interessant! :)