Blogs bij FrankWatching

Mijn eerste blog bij FrankWatching was drie maanden geleden. Ondertussen zijn er alweer 4 blogs op FrankWatching te lezen. Ik probeer op FrankWatching wat meer discussie aan te wakkeren dan op Siggy Volgt. Leuk is om te zien dat de titel van de blog essentieel is om discussies aan te zwengelen en goed gelezen te worden. Bij mijn eerste post ging dat mis. Mijn titel 'Help! Mijn content explodeert' werd vervangen door 'Pas navigatie aan – match je content met je klant'. Daarna 1000 excuses gekregen van Frank zelf ;-)

Blogs

De eerste twee blogs gingen inderdaad over het exploderen van de content, indien gebruik gemaakt van de volgende stap in het Internet. Hierbij draait alles om de content en wordt deze aangepast aan de persoonlijkheid, klantfase en format. IQNOMY is hier erg mee bezig. Bij deze blogs kreeg ik veel reacties van personen die zich herkennen in deze aanpak.

De volgende blog was aanleiding voor veel discussie. Natuurlijk is Twitter geen Sociaal Netwerk maar simpel weg een Stream: een stroom aan informatie. Veel mensen zien dit nog niet zo en gebruiken Twitter ook anders.

In mijn laatste blog schrijf ik over het naderend einde van de standaard cookie. Er zijn genoeg alternatieven voorhanden en vooral HTML5 maakt het gebruik van de huidige standaard cookie overbodig.

FrankWatching artikelen:


gerelateerde blogs met thumbnail

Dag Edwin,

Mijn eerste artikel verscheen deze week op Frankwatching en met ruim 100 retweets werd hij goed gelezen en gewaardeerd. Is toch wel erg leuk om voor zo'n grote site te schrijven, ook al zitten er soms zure reacties tussen. Ik lees jouw stukjes in elk geval met veel plezier, hier en op FW.

gravatar

Dat is inderdaad netjes. Inderdaad zitten er zure reacties bij of reacties van mensen die je post gewoonweg niet begrijpen. Het aantal retweets geeft aan dat veel mensen dit toch waarderen! Proficiat!