Blogkermis SEO Tips - deel 3

Deze Blogkermis is altijd een knaller: actuele informatie over SEO wordt veel gezocht en gelezen. Ook dit keer zijn de inzendingen van hoge en actuele waarde. Opvallend blijft dat de meeste blogs alleen maar uitgaan van de zoekmachine Google. Google is nog steeds alleenheerser in de wereld van SEO. Hoe lang nog? BING is namelijk goed aan de weg aan het timmeren en men verwacht dat in 2011 iets meer strijd ontstaat in zoekmachine-land.

SEO Tips

Dit is editie 3 van de blogkermis "SEO tips". In totaal werden 5 artikels ingezonden, daaruit hebben we er 5 geselecteerd:
 • 3 SEO problemen bij grote websites van Dries Bultynck
  Hoe ga je om met SEO bij grote websites? Vaak stappen organisaties in de valkuil om tagging te automatiseren. SEO betekent hard werken indien je een goed resultaat wilt behalen. Welke problemen kom je tegen?
 • Top SEO and SEM Resources Links van Berrie Pelser
  Fantastische post. Deze webpagina beschrijft vele soorten SEO resources.  Wil je op de hoogte blijven van SEO, dan moet je deze pagina bookmarken.
 • Link Wheels! Onbekend, maar groot effect van RenĂ© Greve
  Dit is een nog onbekende manier om goede, hoogwaardige backlinks te krijgen. Maak een Link Wheel! Ik ken deze methode nu bijna een jaar en is ook beschreven in mijn e-boek TURBO SEO.
 • Zo krijg je keyword advies met Google Adwords van Rutger Steenbergen
  Bekend bij de betere SEO-specialist. Gebruik Google Adwords om de verschillende keywords te bepalen, ook de longtail keywords.
 • Volledige ‘referral’ in Google Analytics van Hubert Mooren
  Wil je weten welke volledige URL's zijn gebruikt om op jouw website te komen, dan kun je een filter maken in Google Analytics. Handig!

Blogkermis

We nodigen hierbij ook alle (deelnemende) bloggers uit om naar deze blogkermis te linken, of een link te leggen naar je favoriete artikels op je eigen blog. Wil je jezelf kandidaat stellen om gastblogger worden voor de volgende editie van deze blogkermis of je eigen blogkermis starten, surf dan naar blogkermis.be


gerelateerde blogs met thumbnail

Dag Edwin,

Weer een mooie verzameling SEO-posts. Dat linkwheel heb ik me nog nooit zo in verdiept, zal er eens werk van maken.

Hi Erwin,

Leuke post. Werkt goed zo'n blogkermis. Ga dit in de gaten houden.

Hoi Erwin!

Ik ben al aardig op weg met het E-book! Ik vond het artikel van Analytics "referral" een leuke toevoeging hebben! Deze zijn gelijk ingevoerd in alle (test)profielen! Zo leren we iedere dag weer wat nieuws :)

Bedankt voor dit handige artikel, ik heb altijd veel aan je tips!