Artikelen schrijven op andere sites

Het is slim om ook artikelen te schrijven die verwijzen naar je product of dienst. Zeker als je dit op een andere site kunt doen. Een manier is om nieuws- of persberichten te plaatsen, maar je kunt ook normale artikelen op een website zetten. Een bekend voorbeeld is Leerwiki, waarbij je artikelen mag inzenden over allerlei onderwerpen. Het is zelfs mogelijk om een klein zakcentje over te houden, door Adsense toe te voegen aan deze artikelen.
Veel belangrijker is dat het mogelijk is om een link naar je eigen website te maken en dit wordt ook vaak toegestaan.

Let op: op Leerwiki wordt streng gecontroleerd op de inhoud van het artikel. Je zult met een goed verhaal moeten komen, voordat deze wordt gepubliceerd.

Artikeldatabank

Sinds kort is er een nieuwkomer: Artikeldatabank. Hier is het nog (!) gemakkelijk om een artikel toegevoegd te krijgen. Artikeldatabank is in de opstartfase en zal sneller artikelen accepteren. Ik heb zelf al twee artikelen toegevoegd en ben er dus bij gebaat als Artikeldatabank net zo groot wordt als Leerwiki. Enig nadeel: je kunt niets verdienen. Ikzelf mis deze inkomsten van hoogstens enkele euros per maand niet!

Twee artikelen

De artikelen die ik heb geschreven gaan over manieren om je website te verbeteren. Mooie lijsten vind ik zelf. Deze artikelen zijn geschreven ter promotie van mijn boek De Succesvolle Internetmanager.

Lees ook:


gerelateerde blogs met thumbnail

Een andere artikel marketing website is Artikel Post. Ook hier kun je gratis artikelen plaatsen ter promotie van product / dienst / website. Voordeel van Artikelpost is dat je teksten in het artikel zelf mag linken... zodoende kun je geschikte trefwoorden direct doorlinken. Artikelpost.NL

Ik schrijf ook op artikelpost, maar mijn ervaring is dat sommige links soms worden verwijderd. Het is een beetje onduidelijk hoeveel links je mag verwerken, maar verder ben ik zeer tevreden met artikelpost.nl. Ik ga ook nog even kijken bij Artikelmarketing..

Goed idee. Ik heb vandaag gekeken op Leerwiki, maar het niveau van de artikelen valt wel mee. Ik kon niet direct vinden of je mag linken naar je eigen site, goed dat ik dit nu weet. Ga zo door...