Wie/wat is Siggy Volgt?

Ik merk vaak dat er wat onduidelijkheid is over de blog Siggy Volgt. Welk bedrijf zit hier achter? Wordt Siggy Volgt gesponsord? Niets van dit alles. Siggy Volgt is geen organisatie of bedrijf. Siggy Volgt wordt ook niet gesponsord. Nee. Er is ook geen contentmanagement-organisatie aanwezig die vier tot vijf keer per week blogs schrijft. Siggy Volgt wordt onderhouden door 1 persoon: Erwin Sigterman.

De naam

De blogs worden geschreven door Erwin Sigterman, werkzaam bij een Full Service Internetbureau Yellow & Red. Eind jaren 90 kreeg Erwin Sigterman, toen nog werkzaam bij Origin, de bijnaam "Siggy". In augustus 2008 begon Erwin Sigterman aan de blog http://erwin-sigterman.blogspot.com, anderhalf jaar geleden omgedoopt tot http://www.siggyvolgt.nl. Dit in navolging van FrankWatching (Frank bekijkt, Frank volgt).

Breed spectrum

Als je Siggy Volgt al langer volgt, dan zul je merken dat de blogs over het gehele spectrum van Internet gaan. Dit is ook het interessegebied van Siggy. Siggy houdt er niet van om oude koeien uit de sloot te halen. Dit merk je ook in de blogs. Nieuwe blogs zijn vaak items waar Siggy mee bezig is, tegenaan loopt of trends zijn/worden. Vaak vooruitlopend op de 'troepen', maar wel erg waardevol voor ondertussen bijna 6000 bezoekers per maand.

Toekomst

Natuurlijk zal ik doorgaan met het schrijven van interessante blogs. Natuurlijk blijft Siggy Volgt onafhankelijk. Geld verdienen met deze blog is niet aan de orde. Dat is ook de reden dat ik een paar maanden geleden Adsense heb verwijderd. Ik maak alleen maar reclame voor mijn boeken ;-)

Tot blogs!


gerelateerde blogs met thumbnail