Blogkermis WordPress SEO

Het aantal inzendingen viel mij een beetje tegen. Als ik zie hoeveel inzendingen binnenkomen bij andere BlogKermissen, dan is het animo voor WordPress SEO niet zo hoog. Desalniettemin zitter er interessante blogs tussen.

Dit is editie 2 van de blogkermis "WordPress SEO". In totaal werden 4 artikels ingezonden, daaruit heb ik er 3 geselecteerd:

  • WordPress en Google, Berrie Pelser
    Over het idee dat je geen metadata meer hoeft te koppen in WordPress. Google kan dit zelf veel beter!
  • SEO Booster PRO, Berrie Pelser
    Analyseer je inkomend verkeer met deze plug-in
  • De beste SEO plugins, René Greve
    5 essentiële plug-ins om goed te scoren op SEO
We nodigen hierbij ook alle (deelnemende) bloggers uit om naar deze blogkermis te linken, of een link te leggen naar je favoriete artikels op je eigen blog. Wil je jezelf kandidaat stellen om gastblogger worden voor de volgende editie van deze blogkermis of je eigen blogkermis starten, surf dan naar blogkermis.be

Een aanmelding viel eigenlijk uit de boot, omdat deze post niet specifiek over WordPress SEO ging:
20 SEO tips voor beginners van Bjorn Simmering. Ik noem deze blog toch, aangezien dit essentiële informatie is die iedereen moet weten over SEO.


gerelateerde blogs met thumbnail

Jammer dat er niet meer reacties waren. Van Berrie kan je altijd wel posts verwachten, al moet ie daarvoor ver in zijn archief zoeken :)

Ik heb gekozen voor Wordpress omdat het standaard al goede geoptimaliseerde pagina's maakt. Ik heb zelf alleen de Google XML sitemap plugin geïnstalleerd en pas af en toe de TITLE tag aan. Verder ben ik erg tevreden over de out-of-the-box seo prestaties.