Blogkermis SEO Tips - deel 2

Na het ongekende succes van Blogkermis SEO Tips deel 1, is het nu tijd voor deel 2. Logischerwijs wil ik ook meteen de aandacht vestigen op Blogkermis SEO Tips deel 3, die op 9 december afloopt en op 10 december wordt gepubliceerd.

SEO Tips

Dit is editie 2 van de blogkermis "SEO tips". In totaal werden 10 artikels ingezonden, daaruit heb ik ze allemaal geselecteerd:
Wederom een hoog kwaliteitsgehalte van de aangeboden blogs. Een geslaagde Blogkermis wat mij betreft!

Actie voor deelnemers
We nodigen hierbij ook alle (deelnemende) bloggers uit om naar deze blogkermis te linken, of een link te leggen naar je favoriete artikels op je eigen blog. Wil je jezelf kandidaat stellen om gastblogger worden voor de volgende editie van deze blogkermis of je eigen blogkermis starten, surf dan naar blogkermis.be


gerelateerde blogs met thumbnail

Dit vindt ik nou goed van je, niet alleen je eigen stukken promoten maar ook de andere blogs uit de seo wereld promoten.

Van een paar wist ik niet eens het bestaan af dus die ga ik even bekijken.

Altijd leuk een blogkermis, kom zo vaak op nieuwe sites waar ik nog niet eerder van gehoord heb!

Is er nog animo om de Blogkermis weer leven in te blazen?