Tweede verjaardag

Vorige week was het al zo ver: Siggy Volgt bestaat twee jaar. Bloggen is nu onderdeel van mijn dagelijks leven geworden en helpt me om de grote hoeveelheid informatie die ik over me heen krijg netjes op te slaan in mijn grijze hersencellen. Natuurlijk is het ook goed om te kunnen sparren met anderen over bepaalde onderwerpen; dit houdt mij in ieder geval scherp!

Wat nog meer?

Het schrijven van een blog heeft bij mij nog meer teweeggebracht. Ik ben namelijk eBoeken gaan schrijven. Afgelopen augustus mijn eerste eBoek uitgebracht: TURBO SEO. In september komt de echte klapper: een boek over Internet Management (ong. 200 pagina's dik!) waarin wordt uitgelegd hoe je als bedrijf of zelfstandige internet op een professionele manier zaken kunt doen met je klanten en prospects.
Ook ben ik vanaf deze maand regelmatig te bewonderen als blogger bij FrankWatching.

Rijk worden door bloggen word je zeker niet. Ik ben al blij dat ik de onkosten kan dekken. Adsense heb ik er derhalve ook twee maanden geleden verwijderd. De paar euro die ik hiermee verdiende per maand wogen niet op tegen het ongemak van de bezoeker.

Al met al een goed jaar!


gerelateerde blogs met thumbnail

Hé Erwin,

Gefeliciteerd dan maar. Waar is het gebak?

Herman EvdV

gravatar

Komt pas bij het eerste lustrum ;-)