Gratis GEO IP Javascript

Je kent ze wel: die advertenties die je vertellen dat een hartstochtelijke persoon op je wacht en, jawel hoor, zelfs in je eigen woonplaats. Da's toevallig. Deze informatie wordt gehaald met behulp van je IP-adres en wordt gebruikt om een hogere conversie te halen. Geloof je het niet? Lees dan gerust verder!

Dit kun je ook goed gebruiken als je producten verkoopt op een website. Hoe zou jij het vinden als iemand uit :-) ook zojuist dat ene nieuwe product heeft gekocht. Iemand uit jouw buurt, die dezelfde beslissing heeft genomen. De laatste drempel om over te gaan tot aankoop is verdwenen.

Wat weet ik nog meer over je? Natuurlijk. Je woont in de provincie en ja, dat ligt in (helaas weet ik alleen de Engelse vertaling of de afkorting ). Minder interessant voor jou, maar erg leuk op Google Maps zijn de Latitude () en Longtitude () waar je PC of laptop is in geprikt op een netwerk. Je zou dus meteen Google Maps kunnen openen, waarop zichtbaar is waar je zit. Dit schrikt mensen wel erg af!

Deze pagina moet je maar eens op je werk bekijken (of doe je dat nu al?) en dan zul je merken dat bovenstaande tekst automatisch is aangepast aan jouw andere IP-adres.

Deze functionaliteit kan gratis worden gebruikt, als je een link maakt naar MaxMind (bij deze) op je website.

Opmerkelijk, he?


gerelateerde blogs met thumbnail