Augmented Reality presentatie

Ik volg Augmented Reality (AR) nu al meer dan een jaar. Ik was erg onder de indruk van de mogelijkheden van AR op de mobiel. Dat was voor mij ook de reden om een smartphone aan te schaffen. De laatste maanden is het rustig op dit front. Volgens de Hype Cycle van Gartner duurt het ook nog 3-5 jaar voordat AR echt zal doorbreken.
Ik kwam onderstaande presentatie tegen op SlideShare. Deze presentate over AR is volledig en bevat ook YouTube voorbeelden. Na deze presentatie ben je in één keer up-to-date op het gebied van AR.


gerelateerde blogs met thumbnail

Gebruik je layer wel eens ooit op je mobiel? Ik vind het wel aardig; als gimmick, maar om nu echt te gebruiken?

gravatar

Vorig jaar heb ik er veel mee gespeeld, maar het laatste jaar gebruik ik het weinig. Af en toe een vliegtuig spotten.