Zoekmachine Optimalisatie Boek

In september komt mijn boek uit over Internet Management. Ook heb ik het laatste jaar een methode ontwikkeld om snel betere zoekresultaten (SEO=Search Engine Optimization) te krijgen voor je product of website. Deze methode heb ik ook in een boek beschreven: TURBO SEO.
(NB: Deze methode zal niet te lezen zijn in het boek dat in september uit zal komen).

Wat is TURBO SEO?

TURBO SEO is een strategie waarmee je de zoekresultaten van een website omhoog kunt krijgen. Gegarandeerd. Je zult met TURBO SEO de laatste kennis van zoekmachine optimalisatie leren en ook gaan toepassen. Met behulp van deze kennis is een stappenplan ontwikkeld die je gaat volgen. Dit stappenplan stelt op een structurele wijze alle zoekmachine-instellingen juist in, waarna de TURBO mag worden ingezet. Dit zijn zowel de OnPage, de OffPage en de Social SEO factoren. De TURBO zal je zoekresultaten een extra boost geven: je website is dan geoptimaliseerd voor de zoekmachines Google, MSN en Yahoo.

TURBO SEO is anders dan andere boeken over SEO. TURBO SEO beschrijft namelijk een stappenplan om daadwerkelijk in een redelijk korte periode je zoekresultaten te verbeteren. Het is geen toverformule. Je zult er namelijk wel moeite voor moeten doen. De competitie is soms groot, maar deze kun je wel verslaan als je de TURBO SEO methode volgt. Als laatste klap, kun je de TURBO aanzetten; je komt in de top 10 terecht.

Voor de lezers van Siggy Volgt heb ik een speciale aanbieding gemaakt: Zoekmachine Optimalisatie Boek .
Het boek kun je ook kopen als pocketbook bij Lulu: TURBO SEO Boek (of TURBO SEO Download).


gerelateerde blogs met thumbnail