Vanaf september ook op FrankWatching

Vanaf september ga ik regelmatig ook blogs schrijven voor FrankWatching. Dit betekent niet dat mijn eigen blog hieronder zal lijden, integendeel! Voor mij betekent dit veel. Het is alsof ik op eredivisieniveau ga voetballen; een niveau hoger. Spannend en een nieuwe uitdaging. Dit betekent ook dat ik meer tijd moet besteden per blog dan mijn gemiddelde van 15 minuten. Meer lezers betekent ook meer reacties. De blog moet dan echt solide in elkaar steken.


Waar ga ik over bloggen? Ik heb nog geen idee. Ik heb niet één specialisme waar ik me op ga focussen. Wel zullen de blogs over nieuwe trends gaan en zeker niet gaan over gedateerde onderwerpen. Over SEO zal ik dan ook waarschijnlijk niet gaan bloggen. Dit onderwerp is al zo uitgekauwd en zal ook snel verleden tijd zijn met de nieuwe ontwikkelingen op Social Search.

Ik heb er zin in!

Frank Janssen

Frank Janssen, de oprichter van FrankWatching, ken ik al sinds 2003. Hij was toen Manager Internet en intranet van TPG Post. Met een klein (ontwikkel)team hebben we toen in recordtijd de nieuwe website van, toentertijd tpgpost.nl, opgeleverd.


gerelateerde blogs met thumbnail

Hoi Erwin,

In 2003 speelden we volgens mij ook al topvoetbal, dus dat gaat nu vast ook weer lukken ;-) Fijn dat je ook op Frankwatching komt schrijven!

Frank