Mijn eerste deelname aan een blogkermis

Ongeveer een maand geleden werd ik geattendeerd door Dries Bultynck op de mogelijkheid van het meedoen aan een Blogkermis. Ik had er nog nooit van gehoord, maar nadat ik de gedachte achter een Blogkermis begreep, wilde ik ook meedoen. Het opdoen van ervaring geeft je toch de meeste informatie over de (on)mogelijkheden.

Blogkermis

Sinds vandaag staat mijn blog ook tussen de Blogkermis van Dries Bultynck. Op deze Blogkermis staan 9 goede blogposts over Linkbuilding, een vak apart. Ik heb ook zelf een Blogkermis opgezet over Behavioral Targeting, maar heb hier nog geen aanmeldingen voor (deadline 10 juli). Waarschijnlijk is het onderwerp niet interessant genoeg (ehum). Toch maar eens een Blogkermis over SEO organiseren...


gerelateerde blogs met thumbnail

Ik denk dat de meesten niet goed snappen wat Behavioral Targetting.

Mijn case heb je :-)
Ik hoop dat het interessant genoeg is.